ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Το εργαστήριο

Όλα ξεκίνησαν πριν από 25 χρόνια από το προσωπικό ενός φαρμακείου, όταν τρεις φίλοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν δικό τους εργαστήριο Έρευνας και Ανάπτυξης Δερμοκαλλυντικών.

H θεμελιώδης ιδέα ήταν η δημιουργία ενός τομέα αφιερωμένου στην καινοτομία, που να επιτρέπει σε όλους να αποδείξουν και να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους. Ο Christian Sarbach είχε το όραμα να συγκεντρώσει μαζί άνδρες και γυναίκες από τον επιστημονικό, τον βιομηχανικό, τον ιατρικό και τον ακαδημαϊκό τομέα με γνώμονά του την καλή συνεργασία την οποία θεωρούσε ως πρωταρχικό παράγοντα και κλειδί για κάθε επιτυχία.

Η NEOVIX BIOSCIENCES λανσαρίστηκε ως επίσημη επωνυμία κατά το 2007 και επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη της βιοτεχνολογίας στον τομέα των καλλυντικών, που είναι παραπλήσιος του φαρμακευτικού τομέα, όπου η εφαρμογή των διαδικασιών μπορεί να οδηγήσει σε μια προοπτική Βιώσιμης Ανάπτυξης. Το εργαστήριο είχε την δυνατότητα να προσφέρει καλλυντικά καινοτόμου παραγωγής.


 

Δημιουργήσαμε μια νέα κατηγορία Καλλυντικών χάρη στην διαμόρφωση της επαναστατικής τεχνολογικής φόρμουλας wpe®
που διαθέτει η κρέμα-SERUM neomist


 

wpe® TECHNOLOGY

 

Για περισσότερα από 10 χρόνια Έρευνας και Ανάπτυξης, τα αποτελέσματα οδήγησαν στη γέννηση μιας νέας υφής, που ήταν εντελώς άνγωστη στον κλάδο των καλλυντικών. Αυτή η τεχνολογία δημιουργήθηκε κατά την εξέλιξη δημιουργίας αρωμάτων, δίχως αλκοόλ και διαλυτών, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης της για τις μάρκες Hermes και Filorga.

H τεχνολογία Wpe® (water plant emulsion) επιτρέπει τη διαμόρφωση καλλυντικών ελαφριάς υφής και εξαιρετικής δράσης, που οδηγούν στην απόλυτη άνεση της εφαρμογής τους και της μέγιστης αποτελεσματικότητας. Δημιουργημένη δίχως παράγοντες υφής, αλλά από ένα φίνο, εξαιρετικά λεπτό και σταθερό μίγμα συστατικών ελαίων και νερού, των οποίων η μοναδικά μαλακή, ελαφριά και μη κολώδης υφή έφερε την γέννηση μιας νέας δοσολογίας για πρώτη φορά: Της πρώτης Κρέμας-SERUM.

Mε απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον, αυτή η διαδικασία παραγωγής έχει μειωμένο το μέγιστο χημικό αποτύπωμα ενώ χρησιμοποιεί 100% φυσικά συστατικά. Τέλος, η τεχνολογία Wpe® αποτελεί μέρος της ολιστικής προσέγγισης για βιώσιμη ανάπτυξη, ενώ θεωρείται σημαντική ανακάλυψη στον τομέα της διαμόρφωσης και εξέλιξης των καλλυντικών. Μια παγκόσμια παντέντα αποκαλύπτεται!


 

ENA NEO OΡΑΜΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

Η δημιουργία του neomist στηρίζεται σε μοναδικά καλλυντικά σκευάσματα τεχνολογίας wpe® που συνθέτουν τις νέες μορφές των καινοτόμων προϊόντων για πρόσωπο και χέρια. Για παράδειγμα, η κρέμα-SERUM αποτελεί ένα μικρο-γαλάκτωμα από Ultradrops® (ενεργή ροή αέρα από 150 νανόμετρα σε διάμετρο) με εκπληκτική υφή: Κάτι περισσότερο από μια κρέμα κι ένα serum, είναι η προσωποποίηση της ρευστής και άμμεσης μορφής περιποίησης του δέρματος!

Η κρέμα-SERUM επιτρέπει την απλοποίηση της χρήσης των προϊόντων ομορφιάς. Τα δραστικά συστατικά είναι ακόμα υψηλότερης συγκέντρωσης και μεγαλύτερης αποτελεσματικότητας, ενώ διεισδύουν άμεσα 100% για άμεση αναζωογόννηση στην καρδιά της επιδερμίδας. Η κίνηση αναδόμησης γίνεται με ένα απλό ψεκασμό, η εφαρμογή γίνεται εύκολα, έξυπνα και γρήγορα. Η καινοτομία στην κοσμετολογία γεννιέται με το neomist.


 

Ποιότητα


Τα προϊόντα μας παράγονται αποκλειστικά στη Γαλλία
Οι φόρμουλες σχεδιάζονται για να είναι απόλυτα υποαλλεργικές και μη φαγεσωρογόνες.
Το σύστημα συντήρησης είναι τελευταίας γενιάς, πιστοποιημένο και χωρίς Parabens η φαινοξυαιθανόλη (phenoyethanol).
Tα προϊόντα μας είναι ελεγμένα και εγκεκριμένα από δερματολόγους.

Επιστημονική Ορθότητα


Στην υπηρεσία της κοσμετικής έρευνας, η καινοτόμος και επαναστατική βιοτεχνολογία παρέχει εγγύηση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας.
Τα προϊότνα μας προέρχονται από έρευνα μιας διεπιστημονικής ομάδας που απαρτίζεται από: φαρμακοποιούς, γιατρούς, επιστήμονες, ακαδημαϊκούς, βιομήχανους, κλπ.
Τα προϊόντα παρασκευάζονται υπό τον έλεγχο φαρμακευτικών προτύπων.

Περιβάλλον


Τα ενεργά συστατικά είναι ελεύθερα από συστατικά ζωικής προέλευσης. Συμβάλλουμε με σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος και υιοθετούμε μια φιλοσοφία που στηρίζει την αειφόρο ανάπτυξη σε μόνιμη βάση. Χρησιμοποιούμε φυσικά συστατικά, των οποίων η ενεργή αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια, είναι αποδεδειγμένη.
 
 
Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in

×

Get Hooked Up

Sign up for email to get the latest style info,
offers & more

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time